Dierenartsen Dier en Dongen

Wie zijn wij?

Op 4 januari 2010 heeft Dier en Dongen de deuren geopend! Graag vertellen wij kort wat meer over ons zelf.

Dierenartsen

Dierenarts Gert-Jan Segeren werd geboren in Mijdrecht en volgde zijn VWO aan het (toenmalig) Dr. Schaepmancollege in Dongen. Dierenarts Ann Van Lersberghe is geboren, getogen en geschoold in Brugge (België).
In 2002 studeerden wij beiden af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde, Gent (België). De daaropvolgde jaren hebben wij beiden gewerkt in verschillende gemengde en gezelschapsdieren praktijken in Nederland en België. Gaandeweg ontwikkelden we een grote voorliefde voor de eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk.
Sinds 2004 zijn wij getrouwd. We zijn de trotse ouders van een zoon (Harm) en twee dochters (Ils en Eva). Ook hebben wij een hond (Pungkie, Shih Tzu) en kat (Snooze, Europees Korthaar).
Al enige tijd keken wij uit naar een vast plek waar wij samen als dierenarts konden werken en we zijn er van overtuigd deze plek in Dongen te hebben gevonden! De komst van onze praktijk vond plaats in goed overleg en samenwerking met dierenarts Gerrit Sueters, D.A.P. De Kloostersticht (gesloten sinds april 2012).
Voor een goede start van Dier en Dongen zijn we in 2009 ook weer in de regio komen wonen. Na anderhalf jaar in Oosteind te hebben vertoefd, wonen we sinds 2011 met veel plezier in Dongen.

Dierenarts Renske Sueters is in juni 2015 bij Dier en Dongen komen werken. Na haar afstuderen in 2011 aan de faculteit diergeneeskunde, Gent (België), heeft Renske gewerkt bij Dierenkliniek de Rashof (tegenwoordig Dierenziekenhuis Tilburg).

Januari 2015 is dierenarts Marieke Corré ons team komen versterken! Marieke is in 2012 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde, Gent (België). Ze heeft na haar afstuderen in verschillende gezelschapsdierenpraktijken (langdurige) waarnemingen uitgevoerd. Dierenarts Marieke Corré is bij Dierenartsen Dier en Dongen ook als waarnemend dierenarts gestart, maar behoort sinds 2016 tot het vaste team. 

Dierenarts Gert-Jan Segeren Dierenarts Ann Van Lersberghe- Segeren Dierenarts Renske Sueters Dierenarts Marieke Corré

Wij proberen een lopende behandeling zoveel mogelijk bij dezelfde collega te laten plaatsvinden.

Assistenten

November 2011 is ons team aangevuld met paraveterinair Moniek Rosenbrand. Moniek behaalde in 2010 haar diploma paraveterinair aan het Prinsentuin College, Breda. Dankzij haar werkervaring bij Agradi heeft zij ook veel kennis van producten die beschikbaar zijn bij de dierenspeciaalzaken.  Mayva Janssens werkt sinds september 2015 als paraveterinair op onze dierenkliniek.

Mayva liep in 2013-2014 stage bij Dierenartsen Dier en Dongen. Haar diploma paraveterinair behaalde ze in 2015 aan de Helicon Den Bosch. Vanaf 2013 was Mayva ook werkzaam bij het (sinds 22 juli 2015 gesloten) Erfgoed Depot in Riel. 

Paraveterinair Lobke Reijnen behaalde 2016 haar diploma aan de Helicon Den Bosch en werkt sinds september 2017 bij Dierenartsen Dier en Dongen. Naast haar werkzaamheden bij Dier en Dongen is Lobke actief als vrijwilligster bij Stichting HandiCap en werkt ze bij de Action in Tilburg.

Paraveterinair Moniek Rosenbrand  Mayva Janssens Paraveterinair Lobke Reijnen

Bedrijfshulpverlening

Alle medewerkers van Dier en Dongen zijn BHV getraind, inclusief reanimatie en AED.

 

Uiteraard zien wij u en uw huisdier graag eens bij ons op de praktijk!

Volg ons op:

Facebook Google Plus


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55