Dierenartsen Dier en Dongen

Wie zijn wij?

Op 4 januari 2010 heeft Dier en Dongen de deuren geopend! Graag vertellen wij kort wat meer over ons zelf.

Dierenartsen

Dierenarts Gert-Jan Segeren werd geboren in Mijdrecht en volgde zijn VWO aan het (toenmalig) Dr. Schaepmancollege in Dongen. Dierenarts Ann Van Lersberghe is geboren, getogen en geschoold in Brugge (België).
In 2002 studeerden wij beiden af als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde, Gent (België). De daaropvolgde jaren hebben wij beiden gewerkt in verschillende gemengde en gezelschapsdieren praktijken in Nederland en België. Gaandeweg ontwikkelden we een grote voorliefde voor de eerstelijns gezelschapsdierenpraktijk.
Sinds 2004 zijn wij getrouwd. We zijn de trotse ouders van een zoon (Harm) en twee dochters (Ils en Eva). Daarnaast wordt ons huishouden opgevrolijkt door Hobbes (Shih Tzu kruising) en drie Barnevelder krielkippen (Pino, Dodo en Spoink).
Al enige tijd keken wij uit naar een vast plek waar wij samen als dierenarts konden werken en we zijn er van overtuigd deze plek in Dongen te hebben gevonden! De komst van onze praktijk vond plaats in goed overleg en samenwerking met dierenarts Gerrit Sueters, D.A.P. De Kloostersticht (gesloten sinds april 2012).
Voor een goede start van Dier en Dongen zijn we in 2009 ook weer in de regio komen wonen. Na anderhalf jaar in Oosteind te hebben vertoefd, wonen we sinds 2011 met veel plezier in Dongen.

Januari 2015 is dierenarts Marieke Corré ons team komen versterken! Marieke is in 2012 afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde, Gent (België). Ze heeft na haar afstuderen in verschillende gezelschapsdierenpraktijken (langdurige) waarnemingen uitgevoerd. Dierenarts Marieke Corré is bij Dierenartsen Dier en Dongen ook als waarnemend dierenarts gestart, maar behoort sinds 2016 tot het vaste team. 

Dierenarts Gert-Jan Segeren  Dierenarts Ann Van Lersberghe- Segeren  Dierenarts Marieke Corré

Wij proberen een lopende behandeling zoveel mogelijk bij dezelfde collega te laten plaatsvinden.

Assistenten

Paraveterinair Lobke Kennedy-Reijnen behaalde 2016 haar diploma aan de Helicon Den Bosch en werkt sinds september 2017 bij Dierenartsen Dier en Dongen. Naast haar werkzaamheden bij Dier en Dongen was Lobke voorheen actief als vrijwilligster bij Stichting HandiCap en werkte ze bij de Action in Tilburg.

Djerie van Stratum behaalde haar diploma als Paraveterinair dierenartsassistente in oktober 2020 aan de Capabel in Utrecht. Sinds 10 maart is Djerie het paraveterinair team van Dier en Dongen komen versterken. 

Paraveterinair Kayleigh van Oosterhout is naast de werkzaamheden bij Dier en Dongen ook gastvrouw bij de Efteling (Kaatsheuvel). Ook kunt u haar treffen tijdens haar werkzaamheden als vrijwilligster bij Kinderboerderij ’t erf, te Waalwijk. Kayleigh behaalde haar diploma Paraveterinair in 2018 aan het Prinsentuin College, Breda.

Monique Herrings is sinds februari 2023 aan het team toegevoegd als oproepkracht. Ze heeft hiervoor gewerkt bij Dierenkliniek Kaatsheuvel. Voorheen is zij lange tijd werkzaam geweest als entertainer bij de Efteling en heeft zij eveneens gewerkt bij Stichting Cliniclowns.

Paraveterinair Lobke Reijnen  Paraveterinair Djerie van Stratum  Paraveterinair Kayleigh van Oosterhout  Moniek Herrings

Bedrijfshulpverlening

Alle medewerkers van Dier en Dongen zijn BHV getraind, inclusief reanimatie en AED.

 

Uiteraard zien wij u en uw huisdier graag eens bij ons op de praktijk!

Volg ons op:

Facebook


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55