Dierenartsen Dier en Dongen

Voer en medicijnen

Voer

Voer bestellen | Dier en DongenOm uw huisdier altijd een smakelijke en lang houdbare maaltijd te verstrekken houden wij onze praktijkvoorraad voer beperkt. Voer haalt u dus eigenlijk ook altijd op bestelling. In verband met transportkosten bestellen wij slechts eenmaal per week voer!

Indien u uw bestelling doorgeeft voor woensdag 11 uur kunt u het voer in principe komen ophalen vanaf vrijdag 14 uur.

Let wel: bestellen van dieetvoer kan enkel als uw huisdier bij ons onder behandeling is, of op recept van een verwijskliniek. Houdt u rekening met afwijkende levertijden rond feestdagen!

U kunt uw bestelling telefonisch of aan de balie doorgeven tijdens de openingsuren. Tot ons gangbare assortiment behoort het voer van Hill's en Sanimed. Bent u in het bezit van onze Huisdieren Zorgpas, dan heeft u recht op 5% korting op ons assortiment diervoeding. Voer van andere firma's kunnen wij niet of enkel met aanvullende (transport)kosten bestellen. Deze kosten zullen wij dan aan de cliënt moeten doorberekenen.

Medicijnen

Medicatie voor uw huisdier | Dier en DongenMedicijnen kunnen enkel verstrekt worden na het stellen van een diagnose op de praktijk, of op recept van een verwijskliniek.

Wij hanteren een ruime apotheek voor onze gangbare medicatie, maar vragen u tijdig een (herhalings)recept door te geven. Zeker als uw huisdier permanent medicatie krijgt of wanneer u bijvoorbeeld een vervolgmedicatie bij ons moet afhalen na behandeling bij een verwijskliniek. De behandeling van uw dier hoeft dan niet onnodig onderbroken te worden. In verband met transportkosten bestellen wij in principe slechts eenmaal per week medicatie!

Indien u uw bestelling doorgeeft voor woensdag 11 uur kunt u de medicijnen in principe komen ophalen vanaf vrijdag 14 uur.

U kunt uw bestelling telefonisch of aan de balie doorgeven tijdens de openingsuren. Houdt u rekening met afwijkende levertijden rond feestdagen!

Retouren

Retouren | Dier en DongenMedicatie en voer dat geretourneerd moet worden en niet vervallen is, wordt gedoneerd aan de 4Rescue Foundation.

 

 

 

Terug naar vorige pagina