Dierenartsen Dier en Dongen

Referenties

Op 8 januari heb ik tot mijn verdriet mijn trouwe hond Rakker na 16,5 jaar moeten laten inslapen. Mijn ervaring bij Dier en Dongen was heel prettig. Hele fijne begeleiding, we hebben ons echt geborgen gevoeld in deze toch zware beslissing en handeling. Ook kreeg ik na overlijden een mooi kaartje in de bus met persoonlijk er iets op geschreven. Dit deed goed. Noot; uiteraard werd ook de rekening gestuurd (niet meer als normaal) maar wat mij echt aangreep was dat jullie daarnaast dat persoonlijke mooie kaartje apart stuurden. Echt mooi.
mevr. Sje van Gils


Hierbij wil ik jullie, dokters, assistentes, bedanken voor alle goede zorgen voor onze honden Duke de Duitse Herder, en Jack (de Russel). Hoe jullie Duke opvangen en hem behandelen (zodat hij graag bij jullie op bezoek komt) is zo mooi om te zien. De beste wensen voor de feestdagen!
Mevr. Paula Schultink


Onder behandeling met Gijsje (Berner Sennen); heeft al het een en ander meegemaakt. Altijd vakkundige advies met goede onderbouwing. Recent ons andere hondje, Bartje, in moeten laten slapen. Deze was niet bij jullie bekend, maar werd toch welkom ontvangen. Rustige benadering, zowel aan de telefoon als tijdens het in laten slapen. Stap voor stap werden de handelingen uitgelegd en uitgevoerd. Bedankt hiervoor. Ook het kaartje nadien stelde we op prijs.
Mevr. Sheppard


Sinds enkele weken trekt een van onze St. Bernards met een been en zijn we een paar keer met hem op viste geweest om te ontdekken wat er mis was. Het team van Dier en Dongen heeft alles vakkundig gecontroleerd en alle mogelijkheden afgecheckt en tot de conclusie gekomen dat een CT-scan (extern) beter en ook goedkoper zou zijn dan alle mogelijke (in huis) röntgenfoto’s te maken; een TOP keuze. Helaas is het een ellenboog dysplasie (iets wat bij veel grotere honden voorkomt) en moet hij dus worden geopereerd maar, de service en behandeling hier was echt fantastisch, betrokken en diepgaand. Wij komen zeker weer terug.
Dhr. G. Aarts


Gisteren, 25 mei, onze kat Pucky in moeten laten slapen. Hele goede en rustige dierenarts. Begripvol, zeer vakbekwaam (zoals alle dierenartsen en paraveterinair assistentes bij Dier en Dongen). Het blijft verdrietig maar dit was het juiste besluit. Bedankt voor de rustige en goede begeleiding van de euthanasie van onze lieve Pucky.
Mevr. E. Verdonk


Super lieve dames die ons hielpen. Relaxed en namen de tijd voor onze hondjes. Mooie praktijk en makkelijk parkeren en de aparte ingangen voor verschillende dieren is ook fijn.
Mevr. G. van Velsen


Goedemiddag dierenartsenpraktijk Dier en Dongen. Ik ben afgelopen zaterdag met m’n hond Luna bij jullie in de praktijk geweest waar we ontzettend goed geholpen zijn; de tijd die u nam voor Luna en voor ons was geweldig, want we hadden niet verwacht dat we Luna in moesten laten slapen. En ik wil jullie hartelijk bedanken voor het kaartje dat jullie ons toegestuurd hebben. Dit heb ik nog nooit meegemaakt jullie leven echt met de mensen en dieren mee; geweldig.
Kees Diny Henri en Simone van Boxtel


Dank U voor Uw condoleance kaartje van Ötzi bij zijn overlijden, stellen dit zeer op prijs, ook het inslapen was mooi verzorgd. Nogmaals dank.
Mevr. Nieuwkoop


Djess lijkt er alweer bovenop te zijn, na haar chocolade avontuur :( Behalve dat haar baardje nog zwart is van de Norit is ze weer haar eigenwijze zelfje. Dankjewel voor de kalme lieve en goede hulp, dat hielp om mijn paniek te dempen.
Mevr. W. van Es


Bedankt voor het kaartje die wij ontvingen na de crematie van Luke. En bedankt voor al die jaren dat we op bezoek bij jullie in de praktijk zijn geweest.
Mevr. Van Iersel


Afgelopen woensdag bij deze dierenarts geweest. Dit omdat onze eigen dierenarts dicht was (avond). Heel netjes te woord gestaan door mevrouw en moesten toch echt zo snel mogelijk komen. Onze hond was sinds de ochtend ineens hard achteruitgegaan. Mevrouw was aan de telefoon al heel eerlijk over dat we niet te veel moesten verwachten. Eenmaal aangekomen heeft de mevrouw ons echt heel netjes geholpen. Onze hond kon niet meer zelf lopen, hierdoor hielp ze ons ook met de hond tillen. Ze heeft alles gecheckt en nagekeken bij onze hond. Wat ik heel erg waardeerde was haar eerlijkheid en alle uitleg. Uiteindelijk hebben we onze hond in laten slapen. Ik ben blij dat we hier terecht zijn gekomen en zou iedereen ook deze dierenarts aanraden. We hebben het zover mogelijk nog goed afgesloten. Zelfs hierna wordt nog aan je gedacht, wat een ontzettend fijn gevoel! Lieve mevrouw, dank voor alles en vooral het geduld.
Mevr. Gruijters


Zeer positief. Heel veel aandacht en medeleven met mijn katje. Ook de algehele indruk van de praktijk is perfect. Zou deze kliniek zeker aanbevelen!! En last but not least..... ook de factuur was een verrassing..... zeer acceptabel.
Mevr. W. Ladraque


In de nacht van woensdag op donderdag 23 sept, om kwart voor 3, heb ik, samen met onze hond Binkie, uw kliniek bezocht. Helaas was het resultaat hiervan dat we onze kleine, grote vriend in hebben moeten laten slapen. De zorg was erg begripvol en zorgvuldig. Vandaag kreeg ik een steunbetuigingskaartje van uw kliniek. Heel attent en heel erg bedankt hiervoor!
Dhr. C. van Boxtel


Normaal komt ze aan huis om onze duiven te enten, maar ben vandaag eens daar in Dongen geweest. Vriendelijk geholpen, zeer netjes. Gewoon perfect. Zeer tevreden.
Dhr. van Tiggelen


Geen woorden voor. Super tevreden. Zo ontzettend lief voor onze Mickey. Ze zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd. Wij hebben helaas onze poes in moeten laten slapen vorige week en we kregen alle tijd om afscheid te nemen. Beste dierenarts die ik ooit gehad heb. Heel attent kreeg ik vandaag een heel lief rouwkaartje voor het overlijden van onze lieve maatje Mickey. Ik wil jullie namens ons heel hartelijk bedanken.
Mevr. J. Bus


Al jaren tevreden klant met onze katten en hond. Goede zorg, goede uitleg over behandeling of onderzoek.
Linda


Onze ervaringen met Dier en Dongen zijn prima. Betrokken en deskundige dierenartsen en assistentes. Bij het euthanaseren van onze hond Biscuit werd duidelijk uitleg gegeven over de procedure. Mede hierdoor werd het voor ons ook beter draagbaar. Bedankt Ann.
Mevr. E. Tekke


Ik kom naar jullie als het niet goed met de dieren gaat. Maar als het wel weer goed gaat hoor je dat minder. Gelukkig is het al weken goed met Moos en zijn plassen. Dankjewel voor het advies, de tips en de medicijnen.
Mevr. N. Mutsaers


Onze ervaring met Dier en Dongen is TOP! Met een ernstig zieke pup zeer vlot en deskundig beoordeeld en doorgestuurd ter verder onderzoek. Dag erna gebeld door arts hoe het ging, we hebben dat zeer gewaardeerd.
Mevr. C. Proosten


Afgelopen maandag afscheid genomen van onze kat Binkie. Hierin goed begeleid. Paar dagen later ontvingen wij een lief kaartje. Wat attent!
Mevr. J. van den Elshout

Ik wilde graag eens zeggen dat wij hartstikke blij zijn met jullie als dierenarts! Jullie denken met ons mee waar vooral het belang van de hond het meest belangrijk is. Kwaliteit van leven, daar gaat het om wat ons betreft en bij jullie ook! Dat ervaren wij als super! Chapeau voor alle dierenartsen en vooral ook de assistentes!
Marlies en Ans


Dank aan Renske voor de rustige uitleg en goede begeleiding van het afscheid van onze Indy. We moesten gebruik maken van de weekenddienst, waardoor Indy onbekend was voor haar. We werden meteen serieus genomen en zijn heel erg tevreden. Het kaartje daarna voegt daar nog meer troost bij, dank jullie wel daarvoor.
Dhr. A. van Raak


Super, goede hulp en er wordt verder gezocht als de kwaal niet in een keer duidelijk is. Bravo. Huisartsen kunnen veel leren van dierenartsen.
Mevr. J. van der Meer


Op woensdag kreeg m'n hondje Malou diarree. Donderdag avond ging het ineens heel slecht dat ik naar de spoed moest met haar: ze was in een shock. Ik ben zo goed opgevangen, Malou kreeg gelijk infuus en prikjes voor de pijn, m’n meisje moest opgenomen worden. Jullie belden me de opvolgende dagen geregeld op om me op de hoogte te houden. Ik wil jullie als team heel erg bedanken voor de goede zorgen.
Mevr. P. Pruissen


Vanavond na mijn werk ontdekte ik bij onze kitten een grote rode bult bij zijn kontje. Ik vertrouwde het niet, dus de spoed gebeld. We mochten gelijk komen. Super geholpen! Alles weer teruggeplaatst. Had deze dierenarts van  een kennis aanbevolen gekregen omdat ik op zoek was naar een andere. Ben gelijk om, nieuwe klant erbij! Zo fijn geholpen en een hele nette prijs.
Mevr. M. Schaap


Langs deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor uw medeleven na het overlijden van mijn kleine bonbon. Begrijp mij niet verkeerd: de pijn van het gemis en het verdriet is er niet minder om. Maar te weten dat er dierenartspraktijken zijn zoals de uwe, dat doet mij goed. Uw medeleven, uw begrip, maar ook uw hulp en aandacht geeft mij het gevoel dat er echt alles aan is gedaan om mijn kleine meisje te helpen. Wij kwamen met spoed bij u terecht, op aanraden van mijn dochter en schoonzoon, omdat onze dierenarts met vakantie was. Ze had een baarmoederontsteking en u opereerde gelijk en gaf ze goede zorg achteraf. Mijn kleine meisje werd ondanks uw goede zorg een klein engeltje. Toen wij haar ophaalden was uw medeleven en begrip toch een verzachtende troost voor ons verdriet. Wij konden aan u merken dat u echt alle moeite gedaan had om haar te helpen, wat jammer genoeg niet heeft mogen baten. Maar daarna van u nog een kaartje mogen te ontvangen was voor ons een grote troost. Dus nogmaals: dank u wel voor alles.
Mevr. Y. van Mierlo


Gisterenavond kwamen we er achter dat onze hond Olly was gebeten door een teek, Deze zat net naast haar oog. Na diverse pogingen kregen we hem er niet uit. Olly wilde niet stil zitten. Belde om 23.00uur de praktijk, en mocht komen, De arts moest uit Breda komen, was erg vriendelijk en behulpzaam, na een paar pogingen gaf Olly het op en kan de teek eruit gehaald worden, zonder roesje! Kon alle vragen stellen die ik had, ze had alle tijd voor ons. Nou complimenten hoor, we zijn zeer blij met jullie allemaal.
Mevr. Suzanne Kokx


Wij willen u erg bedanken voor de adequate zorg die u onze Toulousse heeft gegeven. Ook vinden wij het bezonder dat wij op zaterdag avond zo goed zijn geholpen. We zijn verdrietig dat Toulousse niet meer bij ons is maar weten dat ie nu niet meer zo ziek hoeft te zijn. Tevens willen wij het benoemen dat we ontroerd zijn met het kaartje dat van u hebben ontvangen vandaag.
Mevr. E.A. Kamphuis


Zeer kundig, goede informatie na onderzoek. Heel goed advies. En vriendelijk.
Dhr. A.C.M. Diepstraten


Wij komen graag met onze hond Emma bij de dierenartsen van praktijk Dier en Dongen. Wij zijn heel erg tevreden met de adviezen en persoonlijke benadering. Na de operatie (sterilisatie) van onze hond kregen we heel duidelijk advies over de dagen na de operatie en was er erg goede nazorg en betrokkenheid. Niet alleen aandacht voor de technische aspecten van het vak maar ook zeker voor de menselijke kant ervan. Een hele fijne praktijk waar wij nog jaren hopen te komen.
Dhr. M. Coremans


Ik ben heel erg tevreden over deze dierenartspraktijk. Onze hond Flo is onlangs overleden en de laatste dagen van haar leven is er echt heel erg goed en liefdevol gezorgd voor Flo. Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor hoe jullie met Flo om zijn gegaan en gaan het zeker moeilijk hebben met haar verlies.
Mevr. H. Houben


Heel goed. Altijd tijd om vragen te beantwoorden, en goed voor de dieren!
Mevr. J. Vermaat


Ik kom al heel wat jaren bij deze dierenartsenpraktijk en heb uitstekende ervaring met hen. Mijn Weimaraner krijgt de beste zorg van hen en hun betrokkenheid gaat ook uit naar de baas. Eerlijkheid en goed advies staat bij hen hoog in het vaandel.
Dhr. J. Coremans


Hierbij willen wij iedereen die betrokken is geweest bedanken voor de goede verzorging en snel handelen met Layca. Het is SUPER hoe er door de Dierenartsen Dier en Dongen is gehandeld en hoe er door dierenhospitaal Visdonk verder is gehandeld. Ook de ontvangst, het eerste contact/onderzoek en uitleg in het dierenhospitaal. Gedurende de opname, hospitalisatie en behandeling in het dierenhospitaal Visdonk zijn we steeds op de hoogte gesteld. Dit was voor ons fijn en gaf een goed gevoel. Ook de belangstelling en informeren naar Layca door onze eigen dierenarts van Dier en Dongen is super. Nogmaals allen heel hartelijk dank, jullie zijn super voor de dieren. Jullie hebben onze kleine gered.
Mevr. M. van der Veeken


Nadat wij ons konijn moesten laten inslapen hebben wij vandaag nog een kaart gekregen. Mijn dochter is er erg blij mee. Bedankt. Wij zijn ook goed geholpen en mochten er gedurende de hele tijd bij blijven totdat hij helaas was overleden. De dierenarts legde precies uit wat ze ging doen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Mevr. J. van Noije


Ontzettend klant/diervriendelijke praktijk, met voldoende parkeergelegenheid en een erg geruststellend spoedgeval protocol. Maar wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is de duidelijke uitleg en adviezen die gegeven worden zodat je werkelijk weet wat er met je dier gebeurt.
Mevr. S. van Gils (hondenuitlaatservice fetchNgo)


We willen graag dierenarts Ann Van Lersberghe en haar team bedanken voor de steun die wij mochten ontvangen bij het laten inslapen van onze poes Dinkie. Wij zijn goed en op een prettige manier geïnformeerd over het proces. Vandaag ontvingen we jullie lieve kaart. Het doet ons heel erg goed.
Mevr. C. Maas-van de Wouw


Goede artsen met het belang van het dier voorop. Kunnen echter ook goed met de baasjes overweg.
Mevr. J. Van den Berg


Heel erg bedankt voor de snelle hulp op de vroege morgen. Mijn konijn kwam in nood tijdens haar bevalling en ondanks dat ze het niet overleefd heeft kon ze geen betere hulp krijgen dan van jullie. Ik heb ondertussen een kaartje van jullie gekregen wat ik ontzettend lief en attent vind!!! Bedankt.
Mevr. C. Hoefnagel


Prima geholpen met een 'spoedje' op zaterdagavond met Carnaval. Kundig, vriendelijk, geduldig en net dat beetje extra aandacht!
Mevr. Slaats


Heel netjes. Als je ze belt en je vertrouwt het zelf niet dan willen ze
gelijk dat je komt. Je kunt voor alles bellen. Ze bellen je zelfs op om te vragen hoe het gaat als na een operatie eventueel complicaties te verwachten zijn. Ben echt blij met zo’n goede dierenarts.
Colinda


Zeer goed. Bij verschillende operaties toch je dier 's avonds mogen ophalen zodat ze thuis kunnen zijn. Na een behandeling, die helaas niet mocht baten, hebben wij onze hond het afscheid gegeven die ik graag had gewild. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Dier en Dongen is eerlijk naar mens en bovenal naar dier. Heel fijn geholpen, bij positief en negatief nieuws.
Mevr. L. van Turnhout


Super! Heel erg goede omgang met mijn hond en altijd erg veel begrip! Ik kan altijd bij jullie terecht.
Mevr. S. de Wild


Ik ben heel tevreden over jullie. En zal jullie daarom ook zeker bij anderen aanbevelen. Jullie hebben een goede service, zijn lief voor de dieren, leven jullie goed in, zowel met ons als baasjes, maar ook met de dieren. Daarnaast valt de prijs altijd mee. Met één woord: geweldig!
Mevr. P. Manniën


Ik vind het een top dierenarts! Altijd goede hulp. Je kan er altijd voor vragen binnen lopen. Zijn altijd vriendelijk. En goed voor de dieren. Ook hebben ze een goede service als je op nacontroles moet komen. En hele nette prijzen!
Mevr. K. Kuipers


Afgelopen zaterdag ben ik met Dex bij de praktijk geweest. Het ging slecht met hem en hoopte dat er positief nieuws kwam en dat hij beter zou worden. Ik kreeg verschrikkelijk nieuws! Zijn nieren functioneerde helemaal niet meer en waren zelfs zijn nieren aan het vergiftigen. Toen heb ik de moeilijkste beslissing moeten maken om hem in te moeten laten slapen. Dat was de enige en beste optie. Het was helemaal moeilijk, omdat hij op 1 april pas 4 is geworden. Maar wat ben ik zaterdag goed geholpen. Er was goede informatie gegeven en er is echt de tijd genomen voor mij. Ik kon alles vragen en kreeg echt de tijd om afscheid te nemen van Dex. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik alleen maar positief ben en super tevreden ben hoe ik zaterdag ben geholpen. Ook kreeg ik zelfs vandaag een kaartje om mij sterkte te wensen. Ik wilde zeker laten weten hoe netjes en professioneel ik ben geholpen en hoe mij dat weer heeft geholpen. Echt alle lof voor de dierenarts.
Mevr. M. Voogd

Volg ons op:

Facebook


Wij stellen uw feedback op prijs!


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55