Dierenartsen Dier en Dongen

Nieuws van Dierenartsen Dier en Dongen

Februari: Maand van de gebitsverzorging

Landelijk wordt er in de maand februari extra aandacht besteed aan de gebitsverzorging van honden en katten. Bij Dierenartsen Dier en Dongen helpen we u het gebit van uw huisdier in optimale conditie te houden. Heeft het gebit van uw hond of kat verdere behandeling nodig? Dan hebben wij daarvoor de expertise en uitrusting in huis!
Vanwege de gebitsverzorgingsmaand krijgt u in februari een gebitsverzorgingspakketje kado bij de gebitsbehandeling van uw hond en kat (zolang de voorraad strekt). Heeft u onze Huisdieren Zorgpas? De maand februari hebben uw punten dubbele waarde (tot max. 20% korting per product) op ons assortiment gebitsverzorgingsproducten (pdf).

Maand Gebitsverzorging hond kat Dongen


Een nieuw gezicht

Het nieuwe jaar brengt voor Dier en Dongen ook een nieuw gezicht. Vanaf 1 januari 2019 is paraveterinair Sanne Heesterbeek ons team komen versterken.Sanne Heesterbeek Paraveterinair Dier en Dongen


Telefonische bereikbaarheid

Onze telefooncentrale heeft een vernieuwing ondergaan. Hoewel dit maar ‘een kleinigheidje’ is, kan het zijn dat u ergens tegenaan loopt. Graag horen wij dit van u. Dit stelt ons in de gelegenheid onze bereikbaarheid te optimaliseren.

telefoon dierenarts


VacciCheck honden: Donderdagochtend 14 maart

Heeft u onlangs een oproep voor de jaarlijkse gezondheidscontrole van uw hond ontvangen? U vraagt zich af waartegen uw hond gevaccineerd moet worden? Maak een afspraak voor donderdagochtend 14 maart. Dan kunnen we met behulp van de Vaccicheck de afweerstatus van uw hond voor Canine Parvo, Distemper en Hepatitis bepalen.

Titeren hond VacciCheck Dongen

Volg ons op:

Facebook Google Plus


Bekijk ons nieuwsarchief


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55