Dierenartsen Dier en Dongen

Nieuws van Dierenartsen Dier en Dongen

Werkzaamheden op de praktijk

Momenteel vinden er in de praktijk werkzaamheden plaats. Het doel is om de dienstverlening aan u en uw huisdier te verhogen.
Achterdeur gesloten? De deur aan de zijde van de Hoge Ham is tijdens de reguliere openingstijden gewoon geopend.
Uiteraard proberen we de overlast tot een minimum te beperken.

Toch overmatig hinder ondervonden? Dan vernemen we dat graag. Werkzaamheden Dier en Dongen


Februari: Maand van de Gebitsverzorging

Gebitsproblemen bij huisdieren komen vaker voor dan u denkt. En ook als het dier eet betekent dit niet dat hij bijvoorbeeld nog goed kan/wil kauwen. Daarom maakt aandacht voor het gebit van uw huisdier deel uit van de dagelijkse zorg. In februari besteden we de hele maand extra aandacht aan het gebit van uw huisdier. Wilt u met een mooi huisdierengebit op consult verschijnen en een gebitsbehandeling voorkomen? Lees dan onze instructies voor het tandenpoetsen (pdf).

Is een gebitsbehandeling toch noodzakelijk, dan geven wij in februari 7,5 euro korting op de gebitsbehandeling van uw hond of kat, en 5 euro korting op de gebitsbehandeling van uw konijn of cavia. Wist u dat het bij Dier en Dongen ook mogelijk is van het gebit röntgenfoto’s te laten maken? Zo kunnen wij de gebitsbehandeling en eventuele chirurgische extracties zo gericht mogelijk plannen en uitvoeren.

Ook als een behandeling niet noodzakelijk is willen wij uw aandacht voor het gebit van uw hond en kat belonen: de hele maand februari krijgt u bij de gebitscontrole- en behandeling van uw hond of kat een attentie (1 per huisdier en zolang de voorraad strekt).

Maand van de Gebitsverzorging 2018 Dierenarts Dongen


Dierenarts Digna Mars

Dierenarts Renske Sueters geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof. Half mei 2018 verwacht ze weer terug te zijn op de praktijk. Tot die tijd wordt ze vervangen door dierenarts Digna Mars. Zij is na haar afstuderen aan de Universiteit Utrecht met haar gezin naar Brabant verhuisd. Samen met haar jachthond Jaidy doet Digna in haar vrije tijd graag mee aan wedstrijden. Op woensdag, donderdag en vrijdag kunt u haar in de spreekkamer treffen.Dierenarts Digna Mars


VacciCheck honden: Donderdagochtend 8 maart

Heeft u onlangs een oproep voor de jaarlijkse gezondheidscontrole van uw hond ontvangen? U vraagt zich af waartegen uw hond gevaccineerd moet worden? Maak een afspraak voor donderdagochtend 8 maart. Dan kunnen we met behulp van de Vaccicheck de afweerstatus van uw hond voor Canine Parvo, Distemper en Hepatitis bepalen.VacciCheck 12 oktober

Volg ons op:

Facebook Google Plus


Bekijk ons nieuwsarchief


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55