Dierenartsen Dier en Dongen

Nieuws van Dierenartsen Dier en Dongen

Stress... bij de dierenarts.

Zaterdag 12 mei was het zo ver: de lezingen bij Kattenpension de Krullentrap over stress bij de kat. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag. Corina Vos lichtte stress bij de kat toe vanuit haar invalshoek als gedragskundige. Monique Willemen vertelde over TTouch bij (gestresste) katten. Dierenarts Gert-Jan Segeren besprak stress bij katten in relatie tot de dierenarts.


U kunt de handout presentatie Stress... bij de dierenarts (pdf) nog eens doorlezen!Demonstratie plaskater Gert-Jan en Harm


Welkom terug

Na haar zwangerschaps- en ouderschapsverlof keert dierenarts Renske Sueters weer terug bij Dier en Dongen. Wij danken dierenarts Digna Mars voor haar waarneming!


Week van de Teek 2018

De lente is er eindelijk. Dus is het goed stil te staan bij het risico op tekenbeten en tekenoverdraagbare ziekten. Landelijk is het – 16 t/m 22 april – dan ook de ‘Week van de Teek’.

U beschermt uw huisdier met pipetten (spot-on), een halsband of een kauwtablet. Vraag ons naar de geschikte oplossing voor uw huisdieren.

Tijdens de Week van de Teek hebben de punten van uw Huisdieren Zorgpas dubbele waarde* op ons geselecteerde assortiment tekenmiddelen (pdf).  Bij de aanschaf van een Serestoband krijgt u deze week een pen** met ingebouwd lichtje en laserpointer. Behalve dat je met het lampje even goed op zoek kunt gaan naar teken in de vacht, is de laserpointer leuk om met uw kat ‘jachtspelletjes’ te spelen.

*Dus 2.500=5%, 5.000=10%, 7.500=15%, 10.000=20% korting. Maximum 20% per geselecteerd product.
**Een per cliënt en zolang de voorraad strekt.Week van de Teek 2018 | Actie Dier en Dongen


VacciCheck honden: Donderdagochtend 17 mei

Heeft u onlangs een oproep voor de jaarlijkse gezondheidscontrole van uw hond ontvangen? U vraagt zich af waartegen uw hond gevaccineerd moet worden? Maak een afspraak voor donderdagochtend 17 mei (in verband met Hemelvaart niet de derde maar derde donderdag van de maand). Dan kunnen we met behulp van de Vaccicheck de afweerstatus van uw hond voor Canine Parvo, Distemper en Hepatitis bepalen.

VacciCheck 12 oktober

Volg ons op:

Facebook Google Plus


Bekijk ons nieuwsarchief


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55