Dierenartsen Dier en Dongen

Tips

4 Rescue Foundation

4 Rescue Foundation verzamelt en transporteert maandelijks hondenvoeding en diverse gebruiks- en verbruiksartikelen naar shelters en resorts binnen de EU. Daarnaast houdt 4 Rescue zich bezig met het plaatsen van adoptiehonden uit Portugal, Spanje, Bulgarije en Roemenie.
4rescue.nl

Amivedi Nederland

Is uw huisdier vermist of heeft u een dier gevonden, zoek dan hier het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde AMIVEDI-post op.
www.amivedi.nl

Blijf van mijn Dier

Blijf van mijn Dier is onderdeel van het IFAW en verzorgt opvang van huisdieren bij huiselijk geweld.
www.ifaw.org/nederland/ons-werk/blijf-van-mijn-dier

Caviaopvang Caviaplein

Gezonde cavia’s met een fijn karakter op zoek naar een geschikt nieuw baasje. U vindt ze bij Caviaopvang Caviaplein.
caviaplein.nl

Chipnummer.nl

Controleer hier de registratie van uw huisdier of een gevonden huisdier.
www.chipnummer.nl

Dierenartsen-info

Informatie over de dierarts, het dierenziekenhuis / de dierenartspraktijk en over huisdieren.
www.dierenarts-info.nl

Dierenparadijs Theuns

Dierenparadijs Theuns is dealer van een breed assortiment diervoeders (o.a. Carocroc, Royal Canin, Prins, Farmfood en Hill's) en dierbenodigdheden. Tevens zijn zij leverancier van de Oropharma productenlijn. Dierenparadijs Theuns heeft een afhaalmagazijn in Dongen.
www.dierenparadijstheuns.nl

Disk Promotions

Uw website moet er uitspringen en onderscheidend zijn. Disk Promotions zorgt daarvoor! Disk Promotions is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van creatieve, dynamische en functionele websites.
www.disk.nl

Dierenkliniek Kaatsheuvel

Dierenkliniek Kaatsheuvel (dierenarts G.J. van den Brink) is een dierenartsenpraktijk uitsluitend voor gezelschapsdieren waarmee wij samenwerken.
www.dierenkliniek-kaatsheuvel.nl

Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Dierenkliniek Tilburg Oud Noord (Dierenartsen Natasja Rijsenbrij en Antonia Düx) is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren, nabij het centrum van Tilburg, waarmee wij samenwerken.
www.dierenkliniektilburgoudnoord.nl

ESCCAP Benelux

De ESCCAP is een adviserende non-profit organisatie die zich bezighoudt met opstellen van actuele richtlijnen omtrent preventie van parasitaire infecties bij huisdieren, voorkomen van wormverspreiding en risicobeperking van zoönosen.
www.esccap.eu

Hondenopvang Bikido

Hondenopvang Bikido is een kleinschalige dagopvang voor honden in Oosteind.
bikido.jouwweb.nl

Landelijk Expertisecentrum Dierenmishandeling (L.E.D.)

Het L.E.D. heeft als doel een groter maatschappelijk bewustzijn, beter inzicht in het probleem van, en tevens de motieven van daders van dierenmishandeling te verkrijgen. Ook helpt het dierenartsen met letselduiding.
www.meldpuntled.nl

Mijn hond & ik

Dierfysiotherapie: iets voor uw huisdier? Anouk Blijlevens, dierfysiotherapeute in Dongen, gespecialiseerd in kleine huisdieren.
www.mijnhondenik.com

SHCN Dierenuitvaart

SHCN Dierenuitvaart heeft als missie om de uitvaart van uw huisdier bijzonder en gedenkwaardig te maken. Uw wensen staan voorop, waardoor u het afscheid helemaal zelf kunt vormgeven.
shcn.eu

Volg ons op:

Facebook


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55