Dierenartsen Dier en Dongen

Tips

4 Rescue Foundation

4 Rescue Foundation verzamelt en transporteert maandelijks hondenvoeding en diverse gebruiks- en verbruiksartikelen naar shelters en resorts binnen de EU. Daarnaast houdt 4 Rescue zich bezig met het plaatsen van adoptiehonden uit Portugal, Spanje, Bulgarije en Roemenie.
4rescue.nl

Amivedi Nederland

Is uw huisdier vermist of heeft u een dier gevonden, zoek dan hier het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde AMIVEDI-post op.
www.amivedi.nl

Caviaopvang Caviaplein

Gezonde cavia’s met een fijn karakter op zoek naar een geschikt nieuw baasje. U vindt ze bij Caviaopvang Caviaplein.
caviaplein.nl

Chipnummer.nl

Controleer hier de registratie van uw huisdier of een gevonden huisdier.
www.chipnummer.nl

Dierenartsen-info

Informatie over de dierarts, het dierenziekenhuis / de dierenartspraktijk en over huisdieren.
www.dierenarts-info.nl

Dierenparadijs Theuns

Dierenparadijs Theuns is dealer van een breed assortiment diervoeders (o.a. Carocroc, Royal Canin, Prins, Farmfood en Hill's) en dierbenodigdheden. Tevens zijn zij leverancier van de Oropharma productenlijn. Dierenparadijs Theuns heeft een afhaalmagazijn in Dongen.
www.dierenparadijstheuns.nl

Disk Promotions

Uw website moet er uitspringen en onderscheidend zijn. Disk Promotions zorgt daarvoor! Disk Promotions is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van creatieve, dynamische en functionele websites.
www.disk.nl

Dierenkliniek Tilburg Oud Noord

Dierenkliniek Tilburg Oud Noord (Dierenarts Antonia Düx) is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren, nabij het centrum van Tilburg, waarmee wij samenwerken.
www.dierenkliniektilburgoudnoord.nl

ESCCAP Benelux

De ESCCAP is een adviserende non-profit organisatie die zich bezighoudt met opstellen van actuele richtlijnen omtrent preventie van parasitaire infecties bij huisdieren, voorkomen van wormverspreiding en risicobeperking van zoönosen.
www.esccap.eu

Hondengedragstherapeut – Sarena Van de Corput

Niet elke kwaal heeft slechts een medische oorzaak. Geregeld is er ook een gedragscomponent. Hondengedragstherapeut Sarena Van de Corput vindt haar uitdaging in het trainen van honden met complexe gedragsproblemen.
www.hondengedrag-svdc.nl

Hondenopvang Bikido

Hondenopvang Bikido is een kleinschalige dagopvang voor honden in Oosteind.
bikido.jouwweb.nl

Landelijk Expertisecentrum Dierenmishandeling (L.E.D.)

Het L.E.D. heeft als doel een groter maatschappelijk bewustzijn, beter inzicht in het probleem van, en tevens de motieven van daders van dierenmishandeling te verkrijgen. Ook helpt het dierenartsen met letselduiding.
www.meldpuntled.nl

Mendoo

Je bent in een ongewenste situatie terecht gekomen en overweegt (professionele) hulp in te schakelen, maar je wilt je huisdier niet achterlaten? Mendoo verleent professionele hulp aan huisdieren van eigenaren die tijdelijk niet voor hun dier kunnen zorgen, vanwege dakloosheid, ziekenhuis- of klinische opnames en/of huiselijk geweld.
www.mendoo.nl

Mijn hond & ik

Dierfysiotherapie: iets voor uw huisdier? Anouk Blijlevens, dierfysiotherapeute in Dongen, gespecialiseerd in kleine huisdieren.
www.mijnhondenik.com

SHCN Dierenuitvaart

SHCN Dierenuitvaart heeft als missie om de uitvaart van uw huisdier bijzonder en gedenkwaardig te maken. Uw wensen staan voorop, waardoor u het afscheid helemaal zelf kunt vormgeven.
shcn.eu

Volg ons op:

Facebook


Dierenartsen Dier en Dongen

Hoge Ham 106
5104 JK Dongen
Tel: 0162 - 32 55 55